Vin- och Delikatessmässa

Vin- och Delikatessmässa

SAVE THE DATE! Är du nyfiken på vinernas fascinerande värld? Oavsett om du är en erfaren vinkännare eller bara börjar din resa, är vår mässa den perfekta platsen för dig att utforska, lära och njuta.

🍷 Upptäck ett brett utbud av viner Smaka på exklusiva viner från olika delar av världen och i varierande prisklasser. Våra kunniga vinproducenter och utställare finns på plats för att dela med sig av sin expertis och guida dig genom nya smakupplevelser.
 
🧀 Delikatesser som kompletterar Förhöj din vinprovning med utsökta delikatesser från våra noggrant utvalda leverantörer. Upptäck de perfekta kombinationerna som tar din smakupplevelse till nästa nivå.
 
🎓 Fördjupa din kunskap Delta i våra exklusiva vin- och delikatessprovningar som hålls i en lugn och avskild miljö intill mässan. Det är den idealiska chansen att lära dig mer och ta en paus från minglet.
 
🍽️ Mat och dryck hela dagen Under mässan håller Pub Rodetto öppet på dagen och Travrestaurangen på kvällen, så att du kan njuta av god mat och dryck mellan provningarna.
 
🎟️ Biljettinformation
Mer information om biljettförsäljningen kommer snart, så håll utkik! Det här är en upplevelse du inte vill missa.
 
Missa inte denna unika möjlighet att fördjupa dig i vinets värld och skapa minnen för livet. Ta med vännerna och upplev en dag fylld av smak, kunskap och glädje!
 
Datum: 26 oktober
Tid: Publik 12.30-18.00, Branschfolk 11.00-12.30
 
Biljetter kommer snart!
 
Vid frågor kontakt@sundbyholm.com